Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea website – ului www.fabulousbaskets.ro . Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile preyentate mai jos, deoarece accesarea acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate in cele ce urmeaza.

Termenii "noi", "a/al/ai/ale noastra/nostru/nostri/noastre",  ce apar pe parcusul acestui site se refera la administratorul site-ului si la oricare dintre companiile afiliate acestuia,. "Voi/ Dumneavoastra" se refera la orice persoana care acceseaza si/sau foloseste acest website.

Politica de confidentialitate a website-ului

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.      

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc.

Transmitere

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similar vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate cu exceptia cazului in care se solicita ratificarea unui contract de confidentialitate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea administratorului www.fabulousbaskets.ro  si poate fi folosit in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. Aditional, administratorul www.fabulousbaskets.ro este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre administratorul www.fabulousbaskets.ro nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea administratorului www.fabulousbaskets.ro sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Reproducerea, descarcarea sau distribuirea materialelor publicate pe site se pot face doar acordul administratorului site-ului si cu cu conditia mentionarii sursei de preluare. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

® Marca inregistrata. Toate drepturile rezervate.

Marcile, logo-urile, caracterele si alte marci de serviciu (denumite in mod colectiv "Marci") ce apar pe acest website apartin administratorului www.fabulousbaskets.ro. Nimic din ceea ce contine acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licenta sau drept de folosire a vreunei Marci ce apare pe acest website. Este strict interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute in acest document.

Garantii si avertizari

Folosirea acestui website se va face pe riscul dumneavoastra personal si exclusiv.

Responsabilitate legala

Administratorul www.fabulousbaskets.ro si /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele sau nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.

Administratorul www.fabulousbaskets.ro si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

Mai mult, administratorul www.fabulousbaskets.ro nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) - fiind produse lucrate manual.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta

Politica de vanzari online

Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client/cumparator.
Pentru motive justificate administratorul www.fabulousbaskets.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel www.fabulousbaskets.ro. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa telefonic sau prin posta electronica administratorului www.fabulousbaskets.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor su smentionate. 

Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. 

Pentru cadourile de Craciun comanda minima este de 20 de bucati.

Pentru comenzi de peste 50 cadouri transportul este gratuit în Bucuresti la o singura adresa. Pentru comenzi care depasesc 10.000 lei transportul este gratuit în întreaga tara la o singura adresa.

 In cazul platilor prin virament bancar vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane bancare. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

 Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Pretul aferent serviciilor de  livrare se achita firmei de curierat de catre Client, excluzand situatia in care www.fabulousbaskets.ro isi asuma achitarea serviciilor de transport.

In functie de specificul si caracteristicile unor produse din oferta site-ului www.fabulousbaskets.ro acestea pot fi disponibile pentru livrare numai in anumite zone din Romania in care durata si modalitatile de transport disponibile nu ar afecta calitatea produselor.

Jurisdictie si lege aplicabila

Produsele www.fabulousbaskets.ro, materialele, ofertele si informatiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. Administratorul www.fabulousbaskets.ro nu garanteaza ca produsele si continutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Va rugam si contactati prin intermediul casutei postale sau telefonic administratorul www.fabulousbaskets.ro pentru a obtine mai multe informatii despre disponibilitatea produselor.

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.

 

Cosuri cadou Cosuri bicicleta Cosuri picnic Cosuri traditionale Cosuri speciale

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

Si afla primul ofertele Fabulous Baskets.