Cum comanzi

 

 

Da-ne de veste ce ti-a placut de pe site-ul nostru si te ajutam cu mai multe detalii. Ne poti transmite comanda sau intrebarile tale astfel:

 

1. Adaugi produsele dorite in cosul de cumparaturi. Apesi butonul "finalizaza comanda". Introduci detaliile necesare livrarii, datele de contact si orice intrebari suplimentare, dupa care apesi butonul "Trimite". Noi te vom contacta in cel mai scurt timp si vom confirma comanda precum si timpul de livrare.

2. In meniul "Contact" ai la dispozitie un formular de contact pe care il poti utiliza daca produsul pe care il doresti nu se gasesti expus pe site sau ai orice intrebari despre produsele nostre. Noi vom reveni cu un raspuns prompt.

3. Direct pe adresa de e-mail contact@fabulousbaskets.ro sau prin telefon la numerele:0727735036 si 0724288869

 

Plata se poate face atat prin virament bancar cat si cash in momentul livrarii cosurilor (ramburs prin curier).Da-ne de veste cum iti este mai usor.La preturile afisate pe site se poate aplica discount in functie de cantitate. Preturile afisate INCLUD TVA.Exceptie fac cadourile de Craciun si Paste. Acestea NU includ TVA.

Cosuri cadou Cosuri bicicleta Cosuri picnic Cosuri traditionale Cosuri speciale

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

Si afla primul ofertele Fabulous Baskets.